Pages

impian seorang gadis

Ya Allah.. Semoga segala apa yang terjadi walau sepahit mana pun ia melekat dihatiku, jadikanla ia kenangan yang terindah dalam hidupku

Sunday, 21 December 2014

---Cuti--- :O






Assalamualaikum..... Macam mane keadaan korang semua hari ni ?? Sihat ?? Bagus la kalau sihat .. .Dengan keadaan cuaca yang tak menentu macam ni memang kebanyakkan antar kita ni tak sihat kan ... Eh ... lupa nak bagi tau yang haja dapat cuti selama seminguu :P :P :P memang happy tak terkata la jawapan die kan ....Dapat cuti ni pon sebab Chrismats punya pasal ... So time cuti ni bukan ade assigment pon .. Cuma ade keje oral BI je ... Sir faiz suruh Practise ... He said "practise make perfect"  ... Cuti ni just go back to normal life before masuk study dlu  ... Gi hangar just pick up time sheet and hours then round the hangar like a boss then balik .... Nak manfaatkan cuti kali ni dengan mkan and makan ... Tak kisah la nak gemok ke tak .. Yang penting aku puas ...  

No comments:

Post a Comment