Pages

impian seorang gadis

Ya Allah.. Semoga segala apa yang terjadi walau sepahit mana pun ia melekat dihatiku, jadikanla ia kenangan yang terindah dalam hidupku

Thursday, 25 September 2014

Sleeping like a beauty .... ❤❤❤❤




Assalamualaikum ..... Malam ni kita bertyping lagi .... 😊😊😊😊 Biase la orang kalau dah kebosanan ni la mase untuk mengupdate blog ... Nampak tak budak comel yang tengah tidor dengan nyenyak n lagi berdengkur tu ... Malam ni aku nak share la sikit pasal someone ni .... Kaurang tak pauah la tau sebab korang x kenal pon . Hmmmmm , sejak dia dah change his work ni kan mase die pon change jugak .... Memang la mase dia agak terhad... Mesti korang nak kate aku kene pahm die kan ... memang la aku paham tpi ... like always .... Bila time malam mase yang ade untuk aku hanya beberapa minit ...But im still grateful because he really made my day .... Memang la kadang menyakitkan hati tapi .... Im totally happy with my life ..... Alhamdulillah ... Thanks to ALLAH for give him to appear in my life ..... 😊

No comments:

Post a Comment