Pages

impian seorang gadis

Ya Allah.. Semoga segala apa yang terjadi walau sepahit mana pun ia melekat dihatiku, jadikanla ia kenangan yang terindah dalam hidupku

Sunday, 26 April 2015

Tiara Ammara


Assalamualaikum that is the important word before we want to type, mesti semua dok tanya mana la pi budak si haja  lama sangat tak blogging *MUKA PELIK*... Dah tak payah nak buat muka pelik sangat meyh sini dudok ceq naq habaq mai ..*TARIK NAFAS* sebenarnya bukan tak nak typing cuma masa tak mengizinkan je .. Yelah dah start blaja kan , bila pulak nak blogingnya .. Tak sempat teman nak menulis .. Haaahhh , tengok balik tittle kat atas tu mesti korang semua pelik sapa la nama yang cantik sngat kat atas tu .. Tu bukan nama sesiapa la , cuma aku nak tukar nama di laman sosial je ... Bukan sebab apa cuma saja nak ade nama laman sosial sendiri .. Iyela majoriti ade yang pakai nama sendiri ade yang tak ... Sooo I choose to create my pena name's.. Actually just for fun .. Tak de sebab pon disebalik nama tu ... 

No comments:

Post a Comment