Pages

impian seorang gadis

Ya Allah.. Semoga segala apa yang terjadi walau sepahit mana pun ia melekat dihatiku, jadikanla ia kenangan yang terindah dalam hidupku

Friday, 8 May 2015

Hari yang indah




Assalamualaikum... Hari ni saja nak berkongsi sikit cerita tentang "HAPPINESS" ... Memang la happy kan kalau dah mengidam nak makan itu ini lepas tu dapat memang orang kata dunia ni ana yang punya la kan ... Okla cerita pasal mengidam ni sebenarnya bukan ape pon .. Just nak makan steamboat yang pelbagai makanan laut tu je .. Thats one pon salah satu my makanan kesukaan . Nak ucapkan bebanyak terima kasih la dekat cik abng kita yang sudi melayan kerenah kita yang nak makan itu ini .. Dia je yang nak layan perangai pelik kita ni n sory la sebab sepanjang keluar cerita bahan membahan memang tak lekang pon dari bibir ni ... Gelak sampai x ingat dunia .. Orang jem muka stress yang kita lagi seronok dalam keta ... And lastly terima kasih sebab always ade dengan saya, selain family n kawan awk pon orang penting jugak ... Selalu buat saya MARAH + BENGANG + HAPPY + SENYUM.. Itu yang buat saya more close dengan awk ....

#memangsajataknakletakgambar#
#naktengokgambarinstagram#

No comments:

Post a Comment